Υψηλού κύρους πελατολόγιο

Εδώ κάθε επένδυση έχει αξία!


επιπλα Limitless

www.limitless.com.gr

Το έργο αυτό δημιουργήθηκε για την εταιρία επίπλων Limitless σύμφωνα με τα σχεδιαστικά κριτήρια της μητρικής πολυεθνικής εταιρίας. Απλές, λευκές μοντέρνες γραμμές συμβατές να λειτουργούν άψογα σε όλους τους τύπους των συσκευών. Σπουδαίο ήταν το έργο των φωτογράφων μας όπου θα έπρεπε να αναδείξουν το κάθε έπιπλο ξεχωριστά.

Coca cola

www.coca-cola.gr

Ξέραμε ότι όταν αναλάβουμε το έργο αυτό θα ήταν αρκετά δύσκολο να το φέρουμε εις πέρας λόγω των τεραστίων δεδομένων της εταιρείας. Το έργο αυτό έχει γραφεί σε sql και έχει εγκατασταθεί επιτυχώς σε ένα server εντός της εταιρείας και σύντομα συζητούμε να
περάσουμε σε λύσεις cloud.


Abbvie

www.abbvie.com

Με την φαρμακευτική εταιρεία Abbvie έχουμε κάνει πάρα πολλά έργα που αφορούν ιστοχώρους. Θα θέλαμε να σταθούμε όμως, σε ένα φωτογραφικό έργο που θα δημοσιευτεί όλο το 2017 και αφορά τον σύλλογο ανθρώπων που πάσχουν από ρευματικές ασθένειες, με στόχο να αναδείξουμε το μεγαλείο της δύναμης αυτών των ανθρώπων.

Flexystrom

www.flexystrom.gr

Φαινομενικά ένα πολύ εύκολο έργο, η αποστολή μας όμως μεγάλη. Να πάρουμε το site από την αφάνεια & να το οδηγήσουμε στις πρώτες θέσεις στις μηχανές αναζήτησης. Ο στόχος επετεύχθη! Niώσαμε υπερήφανοι γιατί πήραμε μια ομάδα στο “Γ’ ερασιτεχνικό” πρωτάθλημα και την οδηγήσαμε στο Champions league.


Colgate - Palmolive

www.colgate.com.gr

Από την Colgate – Palmolive μας ζητήθηκε να δημιουργήσουμε μια on-line φόρμα δημοσκοπήσεων η οποία θα μπορούσε να είναι διαθέσιμη μόνο για τους εργαζόμενους της εταιρείας . Η φόρμες και οι λειτουργίες δημιουργήθηκαν ακριβώς όπως μας ζητήθηκαν ενώ το σύστημα το εγκαταστήσαμε στους ιδιόκτητους servers μας σε postgresql.

future academy

www.futureacademy.org.uk

Πρόκειται ίσως για το πιο πολυδαίδαλο σύστημα που έχουμε δημιουργήσει μέχρι τώρα για το Βρετανικό σύστημα διοργάνωσης επιστημονικών συνεδρίων στο τομέας της ψυχολογίας. Τεράστια βάση δεδομένων, ένα υπέροχο σύστημα αποστολής μαζικών επιστολών και ένα σύγχρονο σύστημα ηλεκτρονικών πληρωμών.


επιπλα Area 60

www.area60.gr

Το έργο αυτό δημιουργήθηκε για την εταιρεία Area 60 που δραστηριοποιείται στον χώρο των επίπλων. Ζήτησαν να κατασκευάσουμε ένα ιστοχώρο ιδιαίτερα προσεγμένο και καλαίσθητο αναδεικνύοντας την ποιότητα και την άνεση των επίπλων της. Ιδιαίτερο βάρος δόθηκε στις διαφημιστικές καμπάνιες της εταιρείας στο Google Adwords & Display σε μηνιαία βάση.

ΕΨΑ

www.epsa.gr

Στο έργο των αναψυκτικών ΕΨΑ μας ζητήθηκε να βελτιώσουμε την εταιρική ταυτότητα της εταιρίας όσο αναφορά την διαφημιστική της εικόνα μέσω των φωτογραφιών των προϊόντων της . Για αυτό το λόγο έγιναν φωτογραφίσεις των προϊόντων ΕΨΑ στην Σαντορίνη, στα Κουφονήσια και σε πολλά άλλα μέρη ανά την Ελλάδα.


Ηλιας Μπαρμπαλιας

www.iliasbarbalias.gr

Ίσως ο πιο σημαντικός αρχιτέκτονας που λάτρεψε την Αθήνα και της έδωσε μια άλλη αρχιτεκτονική πνοή. Μας ζητήθηκε μέσα από την απλότητα να δώσουμε την αίσθηση της πολυτέλειας. Επίσης μια σημαντική δυσκολία του έργου αυτού είναι να φωτογραφηθούν σωστά όλα τα κτίρια και να εκτεθούν με ένα μοναδικό τρόπο.

Media strom

www.mediastrom.gr

Είναι πολύ όμορφο συναίσθημα να ψάχνουμε τα αρχεία μας για να βρούμε από που ξεκινήσαμε και πως εξελιχθήκαμε τα τελευταία 16 χρόνια. Με την Media Strom ξεκινήσαμε από ένα μικρό εργοστάσιο στο Ρέντη αγωνιώντας για ένα σωρό υπηρεσίες και έργα που υλοποιήθηκαν μέσα στο πέρασμα του χρόνου.


TSAKIRIS MALLAS

www.tsakirismallas.gr

Αναμφισβήτητα το στοιχείο που κάνει ένα ιστοχώρο καλαίσθητο ή όχι είναι το φωτογραφικό του υλικό. Η εταιρεία Tsakiris Mallas μας ζήτησε να αναβαθμίσουμε όχι μόνο το μεγάλο αριθμό υποδημάτων που είναι ηλεκτρονικά διαθέσιμο, αλλά και όλες τις καλλιτεχνικές φωτογραφίσεις των μοντέλων που φορούν υποδήματα της εταιρείας.

ΜΟΥΣΕΙΟ ΒΡΕΛΛΗ

www.vrellis.gr

Το έργο αυτό είναι ίσως το πιο αγαπημένο μας. Όχι γιατί είχε κάποια δυσκολία στην υλοποίηση, αλλά γιατί θα έπρεπε να φτιάξουμε κάτι μοναδικό, όσο μοναδικός είναι ο καλλιτέχνης Παύλος Βρέλλης που αφιέρωσε σχεδόν ολόκληρη την ζωή του στην τέχνη αφήνοντας μας τεράστια κληρονομιά στον τόπο μας.


DE CODE

www.de-code.gr

Η ελληνική και εξαγωγική εταιρεία επίπλων DE CODE επικοινώνησε μαζί μας με ένα διπλό αίτημα. Να φτιάξουμε ένα eshop με όλες τις σύγχρονες προδιαγραφές και με ένα επιπλέον χαρακτηριστικό. Ο επισκέπτης να μπορεί να φτιάξει το δικό του έπιπλο σε διάφορους χρωματισμούς και ξύλα και να μπορεί να κάνει την παραγγελία του με ασφαλή τρόπο.

Linenshop

www.linenshop.gr

Μετά από αρκετά χρόνια συνεργασίας αποφασίσαμε να αναβαθμίσουμε το ηλεκτρονικό κατάστημα της Linenshop. Στόχος να φτιάξουμε ένα ηλ. κατάστημα που να είναι καλαίσθητο, ταχύτατο και συμβατό με όλες τις συσκευές ώστε οι παραγγελίες να γίνονται εύκολα όπου και να βρεθεί ο επισκέπτης. Μεγάλη έμφαση δώσαμε στις διαφημιστικές καμπάνιες adwords.


Chromolia

www.chromolia.com

Αυτός ο ιστοχώρος δημιουργήθηκε με πολύ αγάπη και μεράκι από τον καπετάνιο μας Κοσμά Γιώργο. Στην ουσία είναι ένα χρονολόγιο στιγμών της ζωής που έχει βραβευτεί πολλές φορές για την ποιότητα και την έμπνευση του καλλιτέχνη.

Αρχιστε ενα εργο μαζι μας.

επικοινωνηστε μας και θα εκπλαγειτε απο το πληθος επιλογων που εχετε να επιλεξετε για να αναπτυξετε την επιχειρηση σας .

Eδώ κάθε επένδυση έχει αξία!

Επικοινωνηστε μαζι μας